luni, 8 aprilie 2013

Un magazin online care vinde!

Comertul online se dezvolta in pas alert de aceea este absolut necesar ca site-ul tau sa tina pasul, trebuie ca site-ul tau sa fie optimizat pentru motoarele de cautare si pentru utilizatori. Citeste in continuare cateva idei pentru a creste vanzarile magazinului.
Un magazin online care vinde!


-    Produsele trebuie sa aiba titlu, descriere si pret. Trebuie sa te gandesti ce l-ar ajuta pe utilizator, scrie despre caracteristicile produsului desi poate unele dintre ele sunt evidente. Pretul produsului poate fi orientativ, dar trebuie sa fie afisat.

-    Posteaza imagini reale cu produsele pe care le comercializezi, fotografiile trebuie sa fie realizate de un profesionist pentru a fi de calitate.

-    Pagina de contact nu trebuie sa lipseasca, marea majoritate a utilizatorilor prefera sa te contacteze telefonic pentru a primi mai multe informatii despre produsele si serviciile pe care le comercializezi.

-    Creaza o harta a site-ului. Sitemap-ul este destinat in principal motoarelor de cautare, acesta prezinta ierarhia link-urilor.

-    Multumeste clientului pentru achizitie. Dupa efectuarea unei achizitii este de preferat sa creezi o pagina speciala in care ii multumesti sau ii poti trimite un e-mail, te poti folosi de aceasta etapa pentru a-l face sa se abonezi la newsletter, oferindu-i reduceri si bonusuri de fidelitate.

-    O metoda bine cunoscuta este introducerea meta tag-urilor si a cuvintelor cheie pentru fiecare produs in parte.

-    Solicita feedback de la clientii tai. Creaza o pagina de testimoniale sau ofera posibilitate clientilor de a comenta produsele.

-    Creaza o galerie foto sau o pagina in care ii prezinti pe clientii tai, folosind produsele sau serviciile tale.

-    Personalizeaza pagina 404. Ofera vizitatorilor posibilitatea de a intra in categoria din site care ii intereseaza in cazul unei erori. Daca folosesti pagina standard sunt foarte multe sanse ca acestia sa iasa direct de pe site, neavand alta optiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu